Isolatie offertes

Gratis isolatie offertes aanvragen

Wil je weten welke opties je hebt voor een woning- of bedrijfsisolatie? Heb je een vraag over de prijzen voor een bepaalde isolatietechniek? Dan zit je bij ons op de juiste plek. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.

Start nu de offerteaanvraag.

Je ontvangt dan gratis en zonder verplichting maximaal 5 offertes van isolatiespecialisten uit je regio. Het is vervolgens aan jou om deze te vergelijken op basis van prijs en aanbod, en zo te kiezen voor het isolatiebedrijf dat bij jou past.  Je zoekt een specialist?

  Wij werken samen met erkende isolatiebedrijven in heel Vlaanderen, dus ook bij jou in de buurt.

  Vraag offertes aan via het formulier

  Vul het formulier op deze pagina in en kom zonder enige verplichting in contact met bedrijven.

  Vergelijk en bespaar

  Na ontvangst van jouw aanvraag ontvang je offertes per email. Vergelijk deze vrijblijvend en bespaar tot 25%!

  Gratis offertes aanvragen

  Je ontvangt maximaal 5 vrijblijvende offertes.
  Hoe groot is de te isoleren oppervlakte in m2 (schatting)?

  Soort isolatie (*)

  Is uw muur al eens geïsoleerd of geverfd? (*)

  Wat is het bouwjaar van uw woning? (*)
  Waar wilt u de vloerisolatie laten aanbrengen? (*)
  Wat voor afwerking wilt u over de buitengevelisolatie? (*)
  Betreft het een hellend, of plat dak? (*)

  Omschrijving opdracht (*)
  Voordelen van isoleren

  De laatste jaren wordt er vanuit de Vlaamse overheid steeds meer aandacht besteed aan isolatie, in verband met de vermindering van het verbruik van fossiele brandstoffen. Naast voordelen op het gebied van milieu, zorgt een woningisolatie voor nog een aantal voordelen. Zo bespaar jij dankzij een gevel- of spouwmuurisolatie bijvoorbeeld aanzienlijk op de energiefactuur, en zorg je bovendien voor een betere geluidsisolatie. Dankzij een kruipkelder- of vloerisolatie creëer je bovendien een betere luchtvochtigheid in huis, wat de kans op ongedierte en gezondheidsklachten vermindert. Tot slot zorgt een goede isolatie ook voor een vermindering van de kans op lekkage en andere vochtproblemen zoals schimmel en houtrot.

  Ervaar het gemak van ons netwerk

  De dienstverlening van Boomer is eenvoudig, maar doeltreffend. Indien je gebruik maakt van onze service hoef je niet verder te zoeken naar isolatiefirma’s. Via je aanvraag bereik je maximaal 5 specialisten uit jouw regio. Gemak dient de mens.

  Klanten over onze dienstverlening

  Op basis van 629 beoordelingen


  • Kwaliteit van de offertes92%

  • Prijzen89%

  • Snelheid84%

  • Algemene beoordeling89%  Isolatiepremie benutten

  Het toepassen van één van de isolatiewerken brengt heel wat kosten met zich mee. Omdat niet iedereen zoveel geld heeft liggen, maar de isolatiewerken wel een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven, bestaan er verschillende isolatiepremies. Zo geeft menig netbeheerder een isolatiepremie uit voor de verschillende isolatietechnieken, en is ook bij de landelijke overheid een isolatiepremie beschikbaar. Door het gebruik van de isolatiepremies is het mogelijk om de investering met zo’n 20 tot 30% te verlagen. De mogelijkheden en voorwaarden voor de premies veranderen wel per jaar. Het is dus verstandig bij je gemeenteloket of plaatselijke isolatiebedrijf na te vragen welke opties je hebt.

  Besparen door offertes vergelijken

  Zoals gezegd is het mogelijk om dankzij de aanvraag van verschillende offertes aanzienlijk te besparen op de uiteindelijke investering. Onderzoek heeft uitgewezen dat het verschil in kosten kan oplopen tot 40%! Het is daarom verstandig om jouw wensen zo goed mogelijk aan te geven bij onze offertepagina, en de offertes nauwkeurig met elkaar te vergelijken. Kijk bijvoorbeeld naar de eventuele extra kosten voor de levering van materiaal, of wanneer de klus langer duurt dan verwacht. Wij garanderen dat je bij de isolatiebedrijven uit ons netwerk altijd profiteert van hoogwaardig vakmanschap tegen aantrekkelijke prijzen. Vraag dus vandaag nog de offertes aan voor jouw woningisolatie!